Összefoglaló

2024.06.26. 20:18

A koraszülött babák mellé helyezett horgolt állatkák jó hatással vannak a picik életfunkcióira – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Új jelölt kerül a tiszaföldvári testületbe a kompenzációs listáról. Lemondott mandátumáról Zsámár Jánosné. A jelölt kompenzációs listáról jutott volna a tiszaföldvári képviselő-testületbe. Helyét Cseuz Zsolt veszi át, a döntés csütörtökön válik jogerőssé.

Forrás: szoljon.hu

Látványos bemutatót tartottak a szolnoki piacon, elárulták a jó dinnye kiválasztásának titkát. A szolnoki piacon sárgadinnyéből már egy ideje találunk hazai termést, ha nem is nagy mennyiségben. A görögdinnyéből viszont jobbára még az import gyümölcsök közül válogathatunk. Ez utóbbiak nem feltétlenül olcsóbbak a nagy áruházláncok boltjaiban kapható dinnyéknél.

Sírva kért bocsánatot a volt feleségétől, és annak új férjétől a Szolnoki Törvényszéken jogerős ítélettel hétfőn lezárult büntetőügy jászladányi vádlottja. A férfi egy évvel ezelőtt összeverekedett a válófélben lévő neje új párjával, akinek a bántalmazás következtében közvetlen életveszélyes sérüléseket okozott.

Hosszú számolásba kezdtek a rendőrök, amikor összeállították a hidai férfi bűnlajstromát. A léha életet élő fiatalember Jánoshida lakosait károsította meg rendszeresen. Kerékpár, fűkasza, de gáz-riasztó fegyver eltulajdonítása is szárad a lelkén. A nyomozók végül letartóztatták, a fiatal beismerte a lopást.

Horgolt polipoktól érzik biztonságban magukat a babák a szolnoki koraszülött osztályon. Ismét gyűjtést szervez a Szolnoki Polipműhely Facebook-csoport. Egyik koordinátoruk, Nagyné dr. Mészáros Melinda a közelmúltban a közösségi oldalon, egy bejegyzésben kért segítséget. A posztot néhány nap alatt rengetegen megosztották, hírportálunk pedig utánajárt, mekkora jelentőséggel bírnak a horgolt polipok a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet koraszülött osztályán.

Az év legbaljósabb és legmisztikusabb fotóit posztolta a szolnoki helikopterdandár.

Vonatpótló autóbuszok közlekednek július elején Tiszatenyő és Földvár között. Július 1-én és július 2-án a Martfű és Tiszaföldvár között végzett pályakarbantartási munkálatok miatt módosul a menetrend. Tiszatenyő és Tiszaföldvár között ezen a két napon vonatpótló autóbuszok járnak majd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában