Tiszaföldvár

2024.06.19. 17:00

Néptánc gálán árverezték el a csodás nyakéket

A Tiszaföldvár környéki táncegyüttesek heteken, hónapokon át készültek a fellépésre, Néptánc gálát és táncházat tartottak a művelődési központban szombaton. A táncházhoz a talpalávalót Balla Tibor tekerőlanton húzta.

Pakainé Pusztai Nóra

Helyi és környékbeli néptánc együttesek léptek fel a Tiszaföldvár Városi Művelődési Házban. Gálát és táncházat tartottak szombaton. A tiszazugi városban vendégeskedett a Tisza táncegyüttes, a Búzavirág, a Ruca-Ruca és a Tiszavirág néptánccsoport. A jó hangulat garantált volt. A muzsikát Balla Tibor tekerőlanton biztosította. 

néptánc
Helyi és környékbeli csoportok léptek fel a néptánc gálán
Fotó: Tomoskozi Karoly / Forrás: Tiszaföldvári művelődési ház közösségi oldala

Jótékonysági árverést tartottak a néptánc gálán

A tiszaföldvári Miklósi Judit egy gyöngyfűzött Lakócsai nyakéket készített, amelyet a művelődési házban árvereztek el szombaton a néptánc gálán. Ahogy az intézmény közösségi oldalán írták, a szervezők és a felajánló az elmúlt évben komoly balesetet szenvedett Matúz Balázs gyógykezelésére ajánlják fel a befolyt összeget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában