Összefoglaló

2024.06.08. 21:35

A választás jelentőségéről beszélgettek Jászkunság szerte – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Vasárnap európai parlamenti és önkormányzati voskolást tartanak hazánkban. Karcagon Szepesi Tibor polgármester a választás tétjéről beszélgetett a járókelőkkel.

hírösszefoglaló, hírek, napi összefoglaló
Forrás: szoljon.hu

Egy nappal a választások előtt szolnokiakat kérdeztünk arról, miért tartják fontosnak az európai parlamenti és az önkormányzati voksoláson való részvételt. A választás tétjét is kiemelték.

A szolnoki NEFAG játszótér bejáratához várták az érdeklődőket.

A szolnokiak szerint itt a lehetőség, hogy döntsünk az ország és a város sorsáról a vasárnapi választáson.

Rendkívüli jelentőségű a vasárnapi választás tétje, hangsúlyozta a fideszes honatya Miklóson. A képviselő a Fidesz-KDNP helyi jelöltjeinket támogatására kérte a város lakóit a vasárnapi választáson.

Ponyokai Judithoz és családjához is becsengettek. A választás jelentőségéről beszélgettek.

Fontos értékek mentén hozzunk döntéseket a vasárnapi voksoláson, tanácsolja a karcagi dr. Perge Judit. A járókelők a kunsági városban szombat reggel beszélgethettek erről a témáról Szepesi Tibor polgármesterrel.

A miniszterelnök a maga által meghirdetett „egymillió találkozás” mozgalom egyik „aktivistájaként” látogatott el a szolnoki lakótelepre

Szavazatainkkal a háború vagy béke kérdéséről dönthetünk. Szombat reggel ez a téma is szóba került Karcagon, ahol a helyiek Szepedi Tibor polgármesterrel is beszélgethettek ezekről a kérdésekről.

Bencsik Zoltánt is felkeresték otthonában. Ő is úgy véli, fontos, hogy vasárnap véleményt nyilvánítsanak az emberek.

A ragyogó napsütés sokakat a szabadba csábított szombaton Kiséren is. Sokan nyeregbe pattantak a közösségi élményt adó túrán.

Az olimpiai kvalifikációs versenysorozat utolsó, hazai fordulóján is részt vesz a vármegyeszékhely sportolója, Szarvák Csenge. A Stay Fresh Crew breaktáncosa Shanghai után júniusban Budapesten indul a párizsi kvótaszerzésért.

Jászivány békés, biztonságos falu, ezt szeretnék megőrizni a helyiek a vasárnapi választáson.

Szász István régi ismerősének is ígéretet tett szombaton. Vasárnap biztosan részt vesz a választásokon.

A szandaszőlősi család a korábbi segítséget is megköszöni majd szavazatával a vasárnapi választáson. Sosem felejtik el, hogy a nehéz helyzetükben ki volt a legemberségesebb velük.

Jászapátin a választás fontosságát hangsúlyozták szombaton. Pócs János országgyűlési képviselő és Farkas Ferenc polgármester Bódi Pálhoz is bekopogtatott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában