Összefoglaló

2024.06.21. 20:00

Prostitúcióra kényszerítette és majdnem halálra verte áldozatát a karcagi férfi – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Emberkereskedelem és kényszermunka, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség az ellen a karcagi férfi ellen, aki majdnem halálra vert egy 17 éves lányt. A kiszolgáltatott fiatalkorút előtte prostitúcióra is kényszerítette.

hírösszefoglaló, hírek, napi összefoglaló
Forrás: szoljon.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Ördög János, a Jászberényi Mentőállomás jólelkű életmentője. A mentős munkába menet lett rosszul és lesodródott az útról. A helyszínre érkező bajtársai hosszasan küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni.

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Egyesülete már hagyománynak számítóan idén is egészségnapot szervezett az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. Az egy csepp egészség elnevezésű eseményen az érdeklődők többféle szűrővizsgálaton vehettek részt.

Elképesztő történet kering a világhálón. Egy járókelő a jászberényi piactéren kapta lencsevégre azt a hajléktalan férfit, aki egy padon ülve végezte el nagydolgát. A közfelháborodást kiváltó esetről egy helyi közösségi médiás csoportban jelent meg bejegyzés.

Baleset történt a 442. számú út 30. km-szelvényében, Tiszaföldvár és Kunszentmárton között péntek reggel, amikor egy kamion érintőlegesen ütközött egy személyautóval, ami az árokba hajtott. Az ütközéstől az autó az út szélére csapódott, vezetője pedig beszorult. A sérült férfit a kunszentmártoni és a tiszaföldvári tűzoltók, az ajtó lefeszítése után emelték ki, majd a mentők a szentesi kórházba szállították. 

A szolnoki Széchenyi körút felől a Thököly út irányába közlekedett két személyautó péntek reggel, amikor az elől haladó vétlen gépjárműbe kétszer is nekiütközött a mögötte haladó autós. A vétlen gépkocsiban egy ember könnyebben sérült, őt a mentők kórházba szállították. 

Elérkezett a 2023/2024 tanév vége. A szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolába diákjainak az utolsó tanítási napja a vakáció, a játékok és a filmezés jegyében telt. 

Egy abádszalóki férfi három helyi portát is kirámolt csütörtökön, de az ellopott holmik nagy részét az utcán hagyta. Csak az elektromos cigarettát és a sörnyitót tartotta meg. Őrizetbe vették a rendőrök.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában