Jótékonysági akció

2024.06.13. 10:00

Gyereknapi gyűjtés: mosolyt csaltak a beteg gyerekek arcára a jászsági önkéntesek

Újabb sikeres jótékonysági akciót valósított meg a Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesülete. A gyereknapi gyűjtést több intézmény, vállalkozás, közösség és magánszemély támogatta.

Illés Anita

A 2008-ban alakult közösség önzetlen szeretettel, tárgyi adománygyűjtéssel és a műanyagkupakokból befolyt összeggel támogatja a hátrányos helyzetű családokat, beteg gyerekeket és segítő civil szervezeteket. Legutóbb gyereknapi gyűjtést szerveztek, mely eredményesen zárult. 

Gyereknapi gyűjtés
A gyereknapi gyűjtés során felajánlott adományokat az önkéntesek a napokban adták át a Hetényi Géza Kórház gyermekosztályának
Fotó: Jászsági Fiatalok Önkéntes Egyesület Facebook oldala

 

Több intézmény is csatlakozott a gyereknapi gyűjtéshez 

A felajánlásba kapott tisztálkodási szerekből, tanszerekből, játékokból és édességből álló csomagokat június második hétvégéjén adták át a szolnoki Hetényi Géza Kórház és a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház gyermekosztályán gyógyuló kis betegeknek, valamint a krónikus és a belgyógyászati osztály betegeinek. Az egyesület jótékonysági akciójához több cég, közintézmény, közösség és magánszemély csatlakozott, segítve a beteg a gyerekeket. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában