Szoljon podcast

2024.05.07. 12:34

Tabukat döntöget Molnár Dóra menstruációs fehérneműje

Egy apró balesetből indult az ötlet, ma népszerű megoldás a nők körében a menstruációs fehérnemű, amelynek megálmodója a mezőtúri származású Molnár Dóra. A „This Is Redy” komoly célokat is maga elé tűzött: a női test működésének elfogadását, alaposabb megértését.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Kétszer is szerepeltek a Forbes Magazin címlapján, az év sikeres fiatal vállalkozója Széchenyi díjat is elnyerték 2020-ban, villámgyorsan fejlődnek, igyekeznek a lehető legtöbb tabut ledönteni a női test, a női működés kapcsán. A „This Is Redy” egy menstruációs fehérnemű, amelynek megálmodója a Szolnokhoz is kötődő, mezőtúri származású Molnár Dóra. Hogyan jutott el az ötlet a megvalósításig, hogyan használható az eszköz, milyen tévhitek övezik? 

Molnár Dóra
Fotó: Kocsis-Szabó Lilla Laura

Egyebek mellett ezekre a kérdésre ad választ, valamint arról mesél Kocsis-Szabó Lilla Laura újságírónak, hogyan változott a női testről és működéséről alkotott kép az utóbbi években, milyen a tinilányok és általánosan a nők viszonya a saját testükkel kapcsolatban. Valamint arról is képet ad, hogyan javítható, fejleszthető ez a terület az elfogadást, érzékenyítést illetően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában