Összefoglaló

2024.05.14. 20:40

A Szolnok Városi Óvodák tehetség-seregszemléje közel száz kisgyermeket mozgatott meg – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Nem sejthette a kisújszállási áldozat, mekkora hiba volt elutalni a pénzt: így verték át. A Karcagi Rendőrkapitányságon online csalássorozat miatt indult eljárás szálai egy pécsi lakosig vezettek. A Mátrix Projekt keretében felderített ügyben várható a sértetti kör bővülése.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Egy lány és egy fiú is eltűnt Rákócziújfaluból ugyanazon a napon, a rendőrség keresi őket! A lakosság segítségét kérik a rendőrök.

A Gyűrűk Ura betétdala is felcsendül – izgalmas részletek derültek ki a szolnoki koncertről. A világhírű izlandi énekes-dalszerző, Emilíana Torrini, egy különleges és egyedülálló koncerttel érkezik Magyarországra. A júliusi esemény helyszíne a RepTár – Szolnoki Repülőmúzeum lesz.

Szigorított a szolnoki kórház, fokozottan ellenőrzik a parkolási rend betartását. A behajtási engedéllyel nem rendelkezők szabálytalan parkolásukkal akadályozták a munkavégzést, így a betegszállítók és belső szállítók nem tudtak eleget tenni a feladataiknak– ezzel indokolja a Hetényi Géza Kórház vezetősége azt, hogy miért szigorították az elmúlt napokban az intézmény parkolási rendjét. A közösségi médiában többen jelezték, hogy nem hajthattak be a kórház területére sérült betegekkel, de magát az intézményt is sokan keresték az ügyben.

Kisgyermekek vették birtokba a szolnoki Véső úti Sportközpontot.

Tények és tévhitek az adóbevallásról: szolnoki szakembert kérdezünk. Hamarosan lejár az idei adóbevallások ellenőrzésének, benyújtásának határideje. Legújabb podcastünkben összeszedünk pár hasznos tudnivalót a témában.

„A háború nem pálya!” – szögezte le Orbán Balázs és Szalay Ferenc Szolnokon. A miniszterelnök politikai igazgatója és Szolnok polgármestere a „Huszárvágás” című könyv bemutatója előtt tartott sajtótájékoztatót a vármegyeszékhelyen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában