Összefoglaló

2024.01.30. 20:40

Két holttestet találtak egy jászszentandrási családi házban – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Megesett, hogy mindkét tűzoltóautójuk elromlott – óriási szükség lenne a segítségre Tiszaföldváron. Licitre bocsátották a Szolnoki Olajbányász játékosai által aláírt pólót, illetve a Ferencvárosi Torna Club dedikált kézilabda mezét. Az elmúlt évben viszont így sem gyűlt még össze elegendő pénz az új autó vásárlásához Tiszaföldváron...

Látványos videón katonáink éleslövészete: a szolnoki különleges erők is „újratöltöttek”. Nincs pihenő katonáink számára: a minapi éleslövészeten az MK 13-as és a Glock-17-es fegyverek kapták a főszerepet.

Parancsnoki értekezletet tartottak Szolnokon. Dr. Drót László dandártábornok, az MH Területvédelmi Erők Parancsnokság parancsnoka értékelte az ezredek 2023. évi toborzással, illetve az önkéntes tartalékos katonák kiképzésével és felkészítésével kapcsolatos feladatait.

Szépkorút köszöntöttek a tiszasasi idősek otthonában. A kunszentmártoni Burzon Mihályné egy ideje már a tiszasasi idősek ottonában él, kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték a minap.

Téltemető felvonulásra indulnak a szászberekiek. Télűző farsangot rendeznek Szászbereken. Néptánctalálkozó is színesíti a programot.

Húsfüstölő állt lángokban Jászapátin, egy gumiabroncsokkal teli épületre is átterjedt a tűz. Jászapátiba riasztották éjjel a tűzoltókat. Kigyulladt egy húsfüstölő.

Döbbenetes tragédia: az anya ölte meg kisgyermekét, majd öngyilkos lett Jászszentandráson? Anyát és gyermekét találták holtan otthonukban Jászszentandráson. Emberölés miatt indított eljárást a rendőrség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában