Összefoglaló

2024.01.31. 20:40

Ekészült a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság tavalyi évi statisztikája – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Késeléssel fenyegetőzött a nyílt utcán a szolnoki fiatalkorú, óriási hiba volt. Rablás miatt előállították a rendőrök a szolnoki gyanúsítottat.

Szinte járhatatlan a Túrkevére vezető, úgynevezett kuncsorbai út. A lyukakat időnként betömik, de az nem igazán tartós. Hosszú távú megoldásra, vagyis teljes körű felújításra pedig – finanszírozási program híján – nincs pénz.

Pócs János: A magyar gazdákért és magyar mezőgazdaság GMO-mentességéért is kiáll a kormány. A Jászság országgyűlési képviselője kedden sajtótájékoztató keretében értékelte a nemzeti konzultáció eredményeit.

„Imádkozunk, hogy egyiket se kelljen használni” – iskolákba is jut az eszközökből Törökszentmiklóson. Életmentő készülékeket vásárolt az általa működtetett intézményekbe a Törökszentmiklósi Református Egyházközség. A defibrillátorokat kedden adták át az intézmények képviselőinek az egyházközségi hivatalban megtartott rendhagyó képzést követően.

Közel kétszáz esethez vonultak tavaly a földvári tűzoltók. Egyre több vasúti átjáróban történt balesetről számolnak be a tiszaföldvári tűzoltók. Szerintük a figyelmetlenség nagy szerepet játszik az ilyen esetekben. Fábián Attila Nándor, a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság parancsnoka a 2023-as évet értékelte.

Óvatosan az utakon, csúszós lehet a burkolat! Szolnokon, a Várkonyi körforgalom felülete csúszóssá vált, olvasónk hívta fel a figyelmet, hogy nem árt az óvatosság.

Szétkapta a házat, még a padlót is felszedte a hálátlan „vendég” Kenderesen. Rongálás és lopás bűntette miatt indítványozta az ügyészség egy helybéli férfi letartóztatását, aki súlyosan megrongált Kenderesen egy lakóházat. Az ingatlanba önkényesen költözött be, majd a tulajdonos jóindulata miatt ottmaradhatott. Utólag kiderült, bizony ez nagy hiba volt a tulaj részéről...

Megrázó beszélgetésnek lehettek fültanúi a minap Pécsett azok, akik ellátogattak a Trafikba. Szerkesztőségünk egykori újságírója, L. Murányi László többek között a függőségek és az ukrán háború témáját is körbejárta beszélgetőtársával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában