Tájékoztatás

2023.11.29. 18:00

Útlezárásokra számíthatnak az autósok Cegléden

Több ceglédi utcában is korlátozzák a forgalmat a hétvégi „Mikulás futás” miatt. Az útlezárások részleteiről szerdán tájékoztatta a lakosságot a városháza.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Városi Sportcsarnok Kft. ezen a héten vasárnap „Mikulás futás” elnevezésű rendezvényt szervez a Rákóczi út Szabadság tér és Széchenyi út közötti szakaszán. A program miatt több útszakaszt is lezárnak – jelentette be a polgármesteri hivatal. Közleményükben arról tájékoztattak, hogy 8:45 és 10:30 között a Rákóczi út Szabadság téri részét és a Rákóczi út a Szabadság tér és Széchenyi út közé eső szakaszát teljes szélességében lezárják.

Ezenfelül, a becsatlakozó utcákat kétirányúsítják: a Kossuth Ferenc utca felől a Gubody utcát, a Múzeum utcát, valamint a Teleki és a Kárpáti utcát.

Ugyancsak forgalmi változások érintik a Szolnoki, a Puskaporos és a Köztársaság utca felől a Népkör, a Batthyány, az Ady Endre, a Teleki, illetve a Jókai utcát. Az önkormányzat arra kéri az autósokat, hogy vasárnap 6 és 11 óra között ne parkoljanak a Rákóczi úton a futóverseny zavartalan lebonyolítása érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában