12 óra

2023.11.20. 14:00

Négy csapat versengett a martfűi nonstop vetélkedőn

Közel 157-en vettek részt az idei nonstop vetélkedőn. A kérdezz-felelek mellett ügyességi próbák elé is állították a csapattagokat a martfűi művelődési központban a minap.

Pakainé Pusztai Nóra

Diákok alkottak szoborcsoportot a martfűi vetélkedőn

Forrás: Martfű Média

Harminckettedik alkalommal szerveztek nonstop vetélkedőt a tiszazugi városban. Idén négy csapat mérte össze tudását, leleményességét, kitartását és kreativitását tizenkét órán át a művelődési központban tartott rendezvényen. Szőke Ferenc szervező, a Martfű Városi Szabadidős Kör Közhasznú Egyesület vezetője elmondta 157-en vettek részt a vetélkedőn, 32 egyéni díjat osztottak ki. Idén a délutáni órákban a szokásosnál több néző volt kíváncsi a versengésre. Karcag csapata, a szolnoki SZSZC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Technikum és Szakképző Iskola, a mezőtúri Karcagi Szakképzési Centrum Teleki Blanka Gimnázium, Technikum és Kollégium és Martfű csapata versenyzett a nyolc zsűritag előtt.

A szolnoki épfások végül a második helyen végzett 
Forrás: Martfű Média

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában