Összefoglaló

2023.09.24. 20:40

Tizedik alkalommal tartották meg a Ladány Napja rendezvényt – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Emlékeztessé tettük Az év jegyespárja pályázatunk nyerteseinek legboldogabb napját. – Őszre tervezzük az esküvőt, mert akkor valahogy meghittebbnek érezzük – nyilatkozta hírportálunknak Horváth Orsolya ez év februárjában. Az ifjú szolnoki menyasszony jegyesével, Cicze Nándorral alkot egy párt, s ők voltak azok, akik a XX. Szolnoki Esküvő Kiállításon elnyerték az Új Néplap és a Szoljon.hu által felajánlott díjat, az esküvőjük megszervezését és lebonyolítását.

Bali István: A sikeres nemzetközi kapcsolatokat nem lehet íróasztal mellől szervezni, ahhoz szív kell. 

A Déryné Kulturális Központ és az önkormányzat szervezésében Városnap és Családi nap volt, ahol a templomkertben és a Kálvin színpadon színes programok várták az érdeklődőket.

Szombat este nyolc órakor zuhogó esőben kezdte meg koncertjét hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Bagossy Borthers Company.

Dr. Bakos Beáta lett Jászladány új díszpolgára. A helyi önkormányzat tizedik alkalommal tartotta meg hétvégén a Ladány Napja rendezvényét.

Vadonatúj régészeti tárlatot csodálhatnak meg azok, akik a szolnoki Damjanich János Múzeumba látogatnak. A jövő héten csütörtökön megnyíló mustra 150 év régészeti tevékenységét helyezi a fókuszba.

Kiegyenesítik a felpúposodott térköveket a Tisza-parti sétányon.

Idén is megtartották egyrészt rendhagyó, másrészt tradicionális összejövetelüket a legendás szolnoki, „Tabáni Műegyetemként” elnevesült, hivatalosan Sipos Téri Állami Elemi Népiskolaként hetven évig működő tanintézmény diákközösségének még élő tagjai. Az esemény jellege azért rendhagyó, mert nem csupán egyetlen osztály találkozója ez, illetve hagyományosnak tekinthető, hiszen az öregdiákok randevúját évente rendezik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában