Program

2023.08.19. 07:09

Mezőtúron is rekordot szeretnének dönteni a vízipisztolyokkal

Vízipisztoly csatára várják a strandolókat a mezőtúri fürdőben. A létesítmény csatlakozott az augusztus 19-ei országos rekordkísérlethez.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Magyar Fürdőszövetség az országos vízipisztolycsatát hirdetett augusztus 19-ére, mely ezúttal rekordkísérlet is lesz. Országszerte negyven fürdő csatlakozott a víziposztoly rekord megdöntéséhez – melyet jelenleg 800 résztvevővel a szigetvári fürdő tart –, közöttük a Mezőtúri Városi Strandfürdő. Maga a rekordkísérlet délután kettő órakor lesz, amikor is az egész országban több százan, de akár több ezren vízipisztolyoznak egyszerre legalább tizenöt percig. A mezőtúri strandra is várják a vállalkozó szelleműeket, akik szeretnének részesei lenni ennek a fergeteges vízicsatának.

A mezőtúri fürdő a rekordkísérlet után koncerttel, zumbával, habpartival és medencés diszkóval várják az strandlátogatókat. Az egész rendezvény napijegy áráért látogatható.

Térségünkben a mezőtúri strand mellett az Abonyi városi strandfürdő is csatlakozott a rekordkísérlethez.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában