Szoljon Insta

2023.07.03. 15:39

Stafétaátadás: Jászjákóhalma rendezi meg a soron következő Jász Világtalálkozót

Hangulatos nyáresti koncertekkel, záróünnepséggel ért véget vasárnap a XXVII. Jász Világtalálkozó.

Illés Anita

Vasárnap rendezték meg a XXVII. Jász Világtalálkozó záróünnepségét

Fotó: Pesti József

A jászdózsai Mákszem Fanni és barátai, a Three Roses Trió A tangó művészete című koncertjével örvendeztette meg a közönséget. 

Tábori Míra és fiai műsorát a világtalálkozó záróünnepségének megható pillanatai követték. Baranyi Sándor polgármester köszöntet mondott mindenkinek, aki szervezőként, önkéntesként vagy támogatóként hozzájárult a világtalálkozó sikeréhez. 

– A Jászsági Önkormányzatok Szövetsége döntése alapján a XXVIII. Jász Világtalálkozót Jászjákóhalma rendezheti meg – ismertette Baranyi Sándor, majd az erről szóló tanúsítványt és a rendezés stafétáját átadta Terjéki Tündének, Jászjákóhalma polgármesterének. 

– Jászjákóhalma készen áll a XXVIII. Jász Világtalálkozó megrendezésére. Az önkormányzat és intézményei, településünk civil szervezetei, közösségei már megtették az első lépéseket. Építgetjük, szépítgetjük Jákóhalmát – mondta a staféta átvételét követően Terjéki Tünde. 

Az ünnepség végén Baranyiné Csomor Katalin, a program főszervezője könnyeivel küzdve köszönte meg a jászsági kulturális munkatársak támogatását, majd átadta az összetartozást szimbolizáló lámpást jákóhalmi kolléganőjének, Terjékiné Kisnémet Ágnesnek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában