Összefoglaló

2023.07.15. 20:30

Életet mentett a tiszavárkonyi strandon egy szolnoki nő – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Békés fürdőzésre indult a szolnoki L. Borbély Brigitta férjével és kutyáival a tiszavárkonyi strandra szombat délelőtt. Azt egy pillanatig sem gondolta, hogy egy embert ment majd ki a vízből. Végül így történt, mi több, az újraélesztésben is komoly szerepet vállalt. Az asszonyt stabil állapotban szállították kórházba.

Hatalmas tűz pusztított szombaton a Török János Református Mezőgazdasági és Egészségügyi Technikum tangazdaságában. A takarmány jelentős része odaveszett, az alomnak szánt szalma mind elégett. Az iskola közösségi oldalán azt írják, gyújtogatás történt. 

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze a 4-es főút 141-es kilométerszelvényénél, Kenderes térségében szombaton dél körül. A balesethez a kisújszállási önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az autót. 

A városi sportegyesület fogathajtó szakosztálya immár tizenharmadik alkalommal rendezte meg szombaton a Fogatosok Baráti Találkozóját a Kenyérvári úton, a temető melletti füves területen. Az akadályhajtó versenyre 34 fogat nevezett. 

Elkezdődött a Balázsovich Oszkár Közösségi Színtér épületének felújítása Pusztamonostoron. Hamarosan egy kívülről megújított épület adhat otthont a közművelődésnek. A közösségi színtér a felújítási munkálatok ideje alatt határozatlan ideig zárva tart

Súlyos csípősérülését követően immár a fellépéseken dolgozhat Alice, a Magyar Nemzeti Cirkusz brazil motorosa. A Szolnokon megsérült fiatal hölgy gyors felépüléséért a vármegyeszékhely rajongói is szorítottak, számtalan jókívánságot küldtek a közkedvelt artistának. 

Új búváreszközökkel gyarapodott a zagyvarékasi székhelyű Életjel Mentőcsoport. Búvárruhákat, emelőbójákat szereztek be, ez utóbbiakat a napokban tesztelték is az Újszilvási Tan- és Sportuszoda medencéjében. 

A rendőrség és a közterület-felügyelet vízi járőrei mentették ki az utasokat az egyik evezős tábor gályájáról, ami csütörtökön sodródott a Dunán. A gálya fedélzetén 14 gyermek és két felnőtt utazott.

Szomorú hírek érkeztek Franciaországból. Egy kétéves kisfiú, Émile a nagyszüleinél töltötte a vakációját, amikor úgy döntöttek a rokonok, hogy elmennek túrázni az unokájukkal. A gyermek azonban fogta magát és kisétált a kertkapun szombaton, azóta pedig még mindig nem találtak rá

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában