Galériával

2022.10.09. 16:53

Idén Fantasy Nappal várták a látogatókat a szolnoki könyvtárban

Az Országos Könyvtári Napok keretében a szokásos módon ismét rendkívüli nyitvatartással készült a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény is.

Köllő Judit

Fotó: Nagy Balázs

Ezúttal egy igen különleges programokkal teli Fantasy Napot tartottak, melyben az Ifjúsági Részleg lelkes fiataljai számottevő szerepet vállaltak. Az eseményen többen érdekes és feltűnő jelmezeket öltöttek magukra, melyen nem csak a látogatók, hanem a könyvtárosok is részt vettek.

A különleges, programokkal teli rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt megtalálták érdeklődésüknek megfelelő elfoglaltságokat. Többek között arcfestéssel, számtalan vetélkedővel és kvízzel, PILON Számítógépes Játékokkal, VR és Gwent asztallal, kalózos-kincskeresős feladatokkal, társasjátékokkal, Warcraft bajnoksággal, író-olvasó találkozóval, újrahasznosítható anyagokból készült fegyverekkel és szerepjátékokkal is találkozhattak az érdeklődők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában