Közművelődési Minőség Díj

2021.01.22. 14:26

A legmagasabb szakmai elismerést kapta meg a szolnoki Agóra

A Közművelődési Minőség Díjat pénteken vehette át Fejér Andor alpolgármester és Molnár Lajos Milán, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ügyvezető igazgatója.

Szoljon.hu

Balról: Molnár Lajos Milán, Fekete Péter, Fejér Andor

Forrás: agoraszolnok.hu

A Közművelődési Minőség Díj annak a közművelődési intézménynek adományozható, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt és rendelkezik a Minősített Közművelődési Intézmény Címmel. Ez a legmagasabb szakmai elismerés, melyet a magyar kultúra napján adnák át a díjra pályázó, és a kritériumoknak megfelelő intézménynek – olvasható a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ honlapján.

A központ korábban 2016-ban és 2019-ben nyerte el a Minősített Közművelődési Intézmény Címet. Az elmúlt két esztendőben pedig beérett a tudatos szakmai munka, melynek gyümölcseként a fenntartó, Szolnok önkormányzata képviseletében Fejér Andor alpolgármester, valamint Molnár Lajos Milán, az intézmény ügyvezető igazgatója vehette át az elismerést Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól január 22-én.

A vírushelyzet miatt a díjátadó ünnepséget online rendezte meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Balról: Molnár Lajos Milán, Fekete Péter, Fejér Andor
Fotó: agoraszolnok.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában