Frissítve

9 órája

Kigyulladt egy műhely Abonyban, a főépületre is átterjedt a tűz

Kigyulladt egy műhely Abonyban kedden délután. A tűz a főépület tetőszerkezetére is átterjedt.

Pakainé Pusztai Nóra

FRISS – 17:55:

A Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a szolnoki hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet Abonyban, ahol egy harminc négyzetméteres műhely és a mellette álló tároló égett a Táncsics Mihály utcában. A tűz a műhellyel egybeépített lakóház tetőszerkezetébe is belekapott. 

tetőszerkezet égett
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Az egységek a műhely padlásán egy gázpalackot találtak, amely még a kiérkezésük előtt felhasadt. A ház egy része lakhatatlanná vált, az ott élő nyolc lakó számára lakosságvédelmi intézkedésre lesz szükség.

Korábban írtuk:

Egy harminc négyzetméteres műhely és a mellette álló tároló égett Abonyban, a Táncsics Mihály utcában. A keddi tűz a műhellyel egybeépített főépület tetőszerkezetébe is belekapott. 

A katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint, a szolnoki hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, három vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában