Lopás

2024.09.05. 07:00

Épp kamerafelvételeket néztek a rendőrök, amikor feltűnt rajtuk a ladányi cipőtündér

Több családra való lábbelit is elvitt a jászladányi férfi, akit lopásai miatt bíróság elé állítanának. A tolvaj úgy járt-kelt a településen, mint egy mesebeli alak, egy cipőtündér. A történetnek azonban korántsem mesebeli vége lett.

Rózsa Róbert

A rendőrök elfogtak kedden, Jászladányon egy 28 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint két lopást is végrehajtott hétfőn éjszaka a településen.

lopás, cipő, bíróság, Jászladány
Vajon mire kellett ennyi cipő a lopással gyanúsított férfinak?
Fotó: police.hu

Mint a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, a férfi feltehetően hétfő éjjel beosont egy udvarba, és az ott parkoló autóból lopott el különböző értékeket, valamint az udvarból egy kerékpárt.

Egy másik kertből szintén elvitt egy kerékpárt, mellette pedig nyolc pár cipőt is magával vitt.

A jászladányi rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit kétrendbeli lopás elkövetése miatt kihallgattak és őrizetbe vettek. A Jászladányi Rendőrőrs a gyanúsított bíróság elé állítására tett javaslatot az ügyészségen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában