Nagylelkű adomány

Tegnap, 13:55

Több millió forinttal segített a leukémiás gyerekeknek a 2Okos

A két szolnoki srác tavasszal kétmillió forintot „produkált össze”, mely összeget a Családok Átmeneti Otthonának ajándékoztak.

Mészáros Géza

Összesen hárommillió-hétszázezer forintot gyűjtött össze a Gyermekleukémia Alapítványnak a szolnoki Tálas Máté és Kelemen Dávid – Twitch-nevükön Icehavok-ként és KDS-ként ismert srác – a közelmúltban. Az internetes tartalomfogyasztók körében jól ismert „2Okos” ezúttal Fótról jelentkezett be egy 72 órás nonstop műsorral, amit élőben átlagosan ötezren követtek, azóta pedig egymillió-kétszázezer kattintást ért el. A két fiatalember a minap át is adta a pénzadományt a szervezetnek, melyet Farkas Erika kommunikációs vezető vett át a fiúktól.

2Okos
A 2Okos ezúttal a Gyermekleukémia Alapítványnak gyűjtött össze és adományozott hárommillió-hétszázezer forintot. A pénzajándékot Farkas Erika, a szervezet kommunikációs vezetője vette át a két jótékonykodó sráctól
Fotó: Icehavok/KDS; beküldött

A monstre nyárzáró jótékonysági „stream-et” tavasszal már megelőzte hasonló. Akkor a két fiatal, az adománygyűjtő akciójukat követően, a szolnoki Családok Átmeneti Otthonát ajándékozta meg kétmillió forinttal.

A „2Okos” missziója egyedülállónak számít a hazai tartalomgyártók körében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!