Hátborzongató

2024.08.08. 13:55

Már leszállt az éj a kihalt füredi állomásra, amikor rejtélyes alak osont a padon alvó férfihoz

Egy tiszafüredi vasútállomáson ragadt alvó utas nem is sejtette, hogy mire felkel, már csak a telefonja hűlt helyét találja. Pedig így történt, ugyanis kiszolgáltatott helyzetét azonnal kihasználta egy idegen.

Molnár-Révész Erika

Még augusztus 3-án tett bejelentést a rendőröknek egy férfi, miszerint Tiszafüredről Budapestre akart utazni vonattal, de baleset miatt nem indult a szerelvény, ezért a tiszafüredi vasútállomáson ragadt. Éjjel lefeküdt egy padra aludni, ám amikor felébredt észlelte, hogy a feje mellől eltűnt a mobiltelefonja.

férfi, lopás, tolvaj
Alvó utas feje mellől lopta el a telefont az egyeki férfi
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Beismerte bűnét az egyeki férfi

– A Tiszafüredi Rendőrkapitányság rendészeti és bűnügyi állománya közösen indult az elkövető felkutatására. Alapos adatgyűjtésüknek köszönhetően augusztus 6-án elfogták a feltételezett elkövetőt. A 38 éves egyeki férfit kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Tettét beismerte, a lopott telefont önként átadta a rendőröknek, így a sértett kára megtérült – számolt be az esetről András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában