Frissítve

2024.08.21. 12:40

Fának ütközött egy autó Tiszaszentimrénél – galériával

Ketten utaztak abban az autóban, amelyik fának ütközött szerdán, Tiszaszentimrénél.

Rózsa Róbert

Frissítés 2024.08.22. 8:50:

Egy tiszafüredi lakos személyautóval közlekedett Tiszaszentimre irányából Újszentgyögy felé augusztus 21-én reggel. A sofőr haladása során az útárokba csúszott járművével és egy fának ütközött. A 38 éves sofőr és utasa a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedtek. A baleset helyszínén intézkedő rendőrök megállapították, hogy 38 éves járművezető úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt rendeltek el nyomozást.

Korábban írtuk:

Lesodródott az útról, majd fának ütközött egy autó szerda délelőtt Tiszaszentimre és Tomajmonostora között – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az autóban ketten utaztak, ők saját erőből ki tudtak szállni. 

Fának ütközött egy autó szerdán Tiszaszentimre és Tomajmonostora között. A mentéshez a tiszafüredi tűzoltók érkeztek
Fotó: Tiszafüred HTP

A balesethez a tiszafüredi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, majd láncfűrésszel eltávolították az úttestre és az autóra szakadt ágakat. Az egység végül segített felhelyezni a gépkocsit az autómentőre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában