Jászság

2024.07.22. 14:04

Letakart rendszámtáblával az éj leple alatt: ezen a ponton óriásit hibáztak a tolvajok

Az éj leple alatt fogtak gázolajtolvajokat a jászsági rendőrök a minap. A testvérpár letakart rendszámtábla segítségével akarta megúszni, hogy autójának csomagtartójában 300 liter üzemanyagot szállított. Azt hitték, okosan kitalálták, de pont egy amatőr hiba buktatta le őket...

Pakainé Pusztai Nóra

Letakart rendszámtábla... micsoda eredeti ötlet! – gondolták az önmagukat álcázni próbáló jászapáti gázolajtolvajok. Az éj leple alatt buktatták le őket a rendőrök.

letakart rendszámtábla, tolvaj, lopás
Letakart rendszámtábla volt az autón, mely rengeteg gázolajat rejtett
Forrás: Police.hu

A letakart rendszámtábla sem segített, sőt!

– Július 19-én hajnali 1 óra körül a Jászberényi Rendőrkapitányság járőrei egy kombi autóra lettek figyelmesek Jásztelken, melynek mindkét rendszáma le volt takarva fekete szövetdarabbal – részletezték a Police.hu oldalon.

Az autó csomagterében 18 kannában összesen 300 liter gázolaj volt.  A kocsiban ülő jászapáti testvérpár elismerte a rendőröknek, hogy a gázolajat egy jászberényi telephelyen parkoló teherautóból lopták.

Hiánytalanul visszakapta a gázolajat a sértett

– Mindkettejüket előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. Vallomásuk alapján azonosították a sértettet is, akinek a gázolajat visszaadták. Ő csak a rendőröktől értesült arról, hogy meglopták – közölték.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!