Frissítve

2024.06.21. 07:04

Baleset: személyautó és kamion karambolozott Tiszaföldvár és Kunszentmárton között

A 442-es útra riasztották péntek reggel a rendőröket, egy autó és egy kamion ütközött.

Donka Ferenc

Frissítés 9:57:

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a mentők egy idősebb férfit szállítottak súlyos sérülésekkel a szentesi kórházba.

Frissítés 8:34:

baleset
A baleset helyszíne
Fotó: Donka Ferenc

Egy személyt a tűzoltók emeltek ki a személyautóból, amikor kamionnal ütközött a 442-es főúton, Tiszaföldvár közelében.

Az autó Kunszentmárton felé haladt, amikor eddig ismeretlen okból az egyenes úton áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a 20 tonna tejet szállító kamionnal.

Az ütközéstől az autó az út szélére csapódott, vezetője pedig beszorult. 

A sérült férfit a kunszentmártoni és a tiszaföldvári tűzoltók, az ajtó lefeszítése után emelték ki, majd a mentők a szentesi kórházba szállították. 

A kamion vezetője nem sérült meg, de elmondta, hogy a teljesen egyenes útszakaszon tért át a személyautó, próbálta ugyan elkerülni a balesetet, de ennek ellenére is összeütköztek. Mindkét jármű mozgásképtelenné vált, a helyszínelés és a mentés idejére teljesen lezárták a 442-es főút ezen szakaszát.

Korábban írtuk: 

Baleset történt a 442. számú út 30. km-szelvényében, Tiszaföldvár és Kunszentmárton között. 

A jelenlegi információink szerint egy kamion érintőlegesen ütközött egy személyautóval, ami az árokba hajtott.  Aki teheti, kerülje el a balesettel érintett útszakaszt – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!