Drága fotó készült róla

2024.02.15. 13:00

A pofátlanság teteje: 116-tal száguldott végig a mercis Rákócziújfalun

Életveszélyes száguldozást rendezett a „újfalusi Hamilton”, mélyen a zsebébe kell nyúlnia tettéért.

Rózsa Róbert

Nemigen törődött a közlekedési szabályokkal a Rákócziújfalun keresztülszáguldó mercis. Vastag csekkel kapott viszonzásul

Fotó: Facebook.com / Balesetmegelőzés Szolnok vármegye

Nemrég írta meg hírportálunk, hogy Rákóczifalván drága fotók készülnek mostanság, mivel a településen áthaladó 442-es főút traffiboxaiba sebességmérőket helyeztek.

A közelmúlt legdrágább mosolya viszont alighanem a szomszédos Rákócziújfalun készült, szerdán. Amint arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közösségi oldalán beszámolt, aznap egy mercedeszes sofőr 116 kilométeres sebességgel száguldott át a településen, fittyet hányva a közlekedési szabályokra, nem mellesleg mások életére.

Ugyanis mint bejegyzésében a rendőrség is figyelmeztetett, ez a magatartás életveszélyes, tragédiához vezethet, hiszen ekkora sebességnél nehéz fékezni, vagy irányt váltani.

A magát Lewis Hamiltonnak gondoló mercis tette nem marad következmények nélkül: 260 ezer forintos közigazgatási bírságot kapott, emellé nyolc büntetőpontot is zsebre tehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!