Meghökkentő

2023.09.20. 13:55

Egyelőre nincs rá magyarázat, hogy fért be a 25 centis résen a tiszabői tolvaj

Nem sokáig örülhetett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tiszabői központjából zsákmányolt laptopoknak egy helyi fiatal. A kamera hamar lebuktatta, már másnap elfogták a rendőrök.

Molnár-Révész Erika

Az ajtónak ezen a kis résén mászott be a tolvaj – mutatta a helyszínen Tasi Krisztina, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét Pontjának helyi vezetője

Fotó: Mészáros János

Kedd éjjel tört be egy helyi fiatal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tiszabői Jelenlét Pontjának épületébe. A tolvaj az ajtót díszítő keskeny biztonsági üveget törte ki, és a szűk, körülbelül 25 centis résen át furakodott be az épületbe. 

Ezen a kis résen jött be

 – mutatta a helyszínen az akkorra már ideiglenesen funérlemezzel ellátott ajtót Tasi Krisztina, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét Pontjának helyi vezetője.

– Sajnos kétszer is bejött, két laptopot vitt el. Az épületet kamera figyeli, a felvételeken látszott, ahogy egy bottal betöri az üveget, távozik a laptoppal, majd ezt még egyszer megteszi. Nagy kárt okozott nekünk ezzel, még soha nem törtek itt be a Máltai Szeretetszolgálat egyetlen ingatlanjába sem – tette hozzá szomorúan a programvezető. 

 A tolvaj sem örülhetett sokáig, ugyanis a szeretetszolgálat feljelentése nyomán, a kamerafelvétel segítségével már másnap elfogták a rendőrök, és az ellopott laptopokat is visszakapta a szervezet. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!