Bűnügy

2023.08.24. 15:00

Pénzért verte meg utastársát, már letartóztatását tölti a szolnoki férfit

Egy férfi pénzt kért egy másiktól az újszászi vasútállomáson. A kérés bántalmazásba torkollott. A bántalmazó ellen vádat emeltek.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Már a letartóztatását tölti az a férfi, aki még májusban bántalmazott egy másik férfit az újszászi vasútállomáson. Az elkövető tartozásra hivatkozva bántalmazta a számára ismeretlen férfit.

– Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 31 éves szolnoki lakost gyanúsítottak a rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami május 17-én este hat óra után történt az újszászi vasútállomáson. A szolnoki férfi pénzt kért egy tápiógyörgyei lakostól, aki megtagadta ezt, ezért az elkövető ököllel vállon ütötte. Hiába kapott aztán 500 forintot az agresszív férfi, kevesellte, ezért arcul csapta a sértettet – idézte fel a bűncselekményt Sipos-Kácsor Andrea. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a továbbiakról elmondta: időközben odaérkezett a tápiógyörgyei férfi sógora, aki – hogy mentse rokonát – további 5000 forintot adott át a fenyegetőzőnek. A bűncselekményt a vonat megérkezése szakította meg, amire a sértett felszállt, majd otthonról tett feljelentést.

Az elkövető
Forrás:  Police.hu

– A rendőrök rablás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki a gyanúsítottat, aki jelenleg is letartóztatását tölti a büntetés-végrehajtási intézetben. A nyomozók a bűnügy vizsgálatát befejezték, és vádemelési javaslattal megküldték az iratokat az ügyészségnek – tudtuk meg.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!