Képekkel frissítve

2023.08.23. 09:27

Árokba hajtott egy személyautó Jászjákóhalmánál

Jászjákóhalma közelében egy személyautó az árokba borult szerda reggel.

Pakainé Pusztai Nóra

A baleset helyszíne

Forrás: Police.hu

Frissítve 8.24. 8.00:

A baleset következtében a sofőr súlyos, míg az utas életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy sofőrt a Szolnoki Járásbíróság korábban eltiltotta a vezetéstől, valamint az utas ellen a Jászberényi Rendőrkapitányság és a Szolnoki Törvényszék rendelt el körözést – tájékoztatott Mári Ilona alezredes.

A sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett
Forrás: Police.hu

Frissítve 11.32:

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességben járható – tájékoztatta hírportálunkat Mári Ilona, vármegyei rendőrségi szóvivő.

Frissítve 10.08:

A vármegyei rendőrség tájékoztatása szerint félpályán halad a forgalom.

Frissítve 9.33:

A sofőr és az utas megsérült a balesetben. 

Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint egy autó közlekedett Jászjákóhalma irányából Jászapáti felé szerdán reggel, mikor egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti jobb oldalra és az árokba hajtott. A baleset következtében a sofőr és az utas megsérült. A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését.

Korábban írtuk:

Lehajtott az útról, majd árokba borult egy személyautó a 31-es főút 91-es kilométerénél, Jászjákóhalma régiójában. 

Ahogy a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, a jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínen vannak, ahol félpályán halad a forgalom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában