Képekkel frissítve

2023.07.29. 18:52

Két autó karambolozott Kunszentmártonban

Irányítás mellett halad a forgalom az érintett kereszteződésben.

Szoljon.hu

A baleset helyszíne

Forrás: Police.hu

Frissítve 07.31. 10.12:

Július 29-én este hat óra körül baleset történt Kunszentmárton belterületén. 

Ahogy a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hírportálunkat tájékoztatta: egy csépai lakos közlekedett kocsival a város belterületén, haladása során a sofőr a Kossuth Lajos út és a Szent István út kereszteződésénél nem biztosított elsőbbséget a védett úton neki jobbról közlekedő autónak és összeütköztek. 

– A baleset következtében négy utas – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett – közölte Mári Ilona, a rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az autó az ütközést követően
Forrás:  Police.hu

Korábban írtuk:

Összeütközött két autó Kunszentmártonban szombat délután, a Szent István király utca és a Kossuth Lajos út kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen nyolcan utaztak. A baleset miatt irányítás mellett halad a forgalom a kereszteződésben – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!