Kattant a bilincs

2022.07.06. 11:27

Összehangolt akció keretében csaptak le a törökszentmiklósi sorozattolvajra

A 30 éves helyi lakos ellen körözés volt érvényben, mert korábban elmenekült a börtönbüntetés elöl.

Szoljon.hu

Fotó: Police.hu

Törökszentmiklósi lakosokat károsított meg az a férfi, aki 2021–2022. között műszaki-háztartási cikkeket, okmányokat, ékszereket, élelmiszereket tulajdonított el ingatlanokból – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. 

A nyomozók minden esetben helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. Ezek alapján minden jel arra utalt, hogy a lopások feltételezett elkövetője egy 30 éves helyi lakos, akit korábbi bűncselekményei miatt már jogerősen elítélt a bíróság. Ráadásul körözés volt érvényben ellene, mert elmenekült a börtönbüntetés elöl.

A helyi rendőrök felfedték a férfi tartózkodási helyét, akit kedden összehangolt akció keretében fogtak el, majd állítottak elő a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon. A nyomozók nyolc rendbeli lopást róttak a férfi terhére, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett, és ezt követően azonnal átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!