Garázdaság

2021.05.13. 08:52

Kitépett és megrugdosott egy kerékpáros virágtartót a csépai férfi

A férfi eközben hangosan ordítozott és kiabált.

Szoljon.hu

Forrás: Kunszentmártoni Rendőrkapitányság

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 30 éves csépai férfi ellen garázdaság vétsége miatt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint az ittas állapotban lévő vádlott március 20-án az esti órákban Csépán, a Rákóczi út és a Kistemplom út kereszteződésénél a közterületen elhelyezett és a települési önkormányzat tulajdonát képező kerékpárból készített virágtartót hangos kiabálás és ordítozás közepette a földből kirántotta, arrébb dobta és bele is rúgott. A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Fotó: Kunszentmártoni Rendőrkapitányság

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség 60 nap elzárásra tett indítványt arra az esetre, ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűnösségét beismeri és a tárgyalásról lemond. Az eljárás a Kunszentmártoni Járásbíróságon folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában