Fotókkal frissítve

2021.01.22. 18:19

Két áldozatot követelt a 32-es úton történt baleset

A baleset a főút Jászberény és Jásztelek közötti szakaszán történt.

Forrás: jttv

FRISS – 18:40

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy személyautó vezetője közlekedett Jásztelek irányából Jászberény felé, amikor a sofőr egy balra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a szemközti forgalmi sávba hajtott, ahol egy szabályosan közlekedő gépkocsinak ütközött – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A baleset során, az ütközés erejétől egy másik gépkocsi is megsérült.

Fotó: jttv

A baleset következtében a Jásztelek irányából Jászberény felé közlekedő személyautó sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. Az arra közlekedők a 31. számú főúton, Jászjákóhalma irányába tudják elkerülni a teljes útlezárással érintett főutat.

Korábban írtuk:

Összeütközött három autó pénteken késő délután Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 32-es főút Jászberény és Jásztelek közötti szakaszán – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesethez a jászberényi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!