tragédia

2021.01.04. 16:24

Ismét holtan találtak rá egy jászsági eltűnt személyre

Holtan találták azt a jászszentandrási férfit, akit korábban nagy erőkkel keresett a rendőrség.

Munkatársunktól

Mint arról hírportálunkon is beszámoltunk, egy héttel ezelőtt egy negyvenkilenc éves, jászberényi asszony holtteste került elő, aki még december 9-én távozott otthonából öngyilkossági szándékkal. Most pedig egy korábban eltűntként keresett jászszentandrási férfit találtak holtan a helyi vadászok.

A huszonhét éves férfi eltűnése ügyében a Jászberényi Rendőrkapitányság folytatott körözési eljárást, miután december 25-én a kora délutáni órákban kerékpárral távozott otthonából. Karácsony másnapján rendőri segítséggel helyi és környékbeli önkéntesekből, polgárőrökből álló csoport kutatást szervezett, melyhez a jászberényi Kutyákkal az Életért Alapítvány Mentőkutyás Szolgálata is csatlakozott. Hiába keresték azonban nagy erőkkel az eltűnt férfit, nem vezetett eredményre, csak a kerékpárját találták meg.

Mári Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hírportálunknak elmondta, hogy a Hevesi Rendőrkapitányság indított közigazgatási hatósági eljárást az esettel kapcsolatban.

A rendőrség közleményéből vélelmezhető, hogy a férfi önkezével vetett véget életének.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!