Szoljon Insta

2024.08.28. 18:25

Jótékonysági célokat szolgált az első Fehér Vacsora Jászberényben – videóval

A „vacsora fehérben” kezdeményezés az 1980-as évek végén Franciaországból indult hódító útjára és ma már az egész világon ismert. Jászberényben az első Fehér Vacsora a Dream Team civil összefogás szervezésében valósult meg augusztus 24-én, szombaton este a Conselve Parkban.

Illés Anita

Remek hangulatban telt a Dream Team újabb közösségépítő programja, a Fehér Vacsora. Augusztus 24-én, szombaton este fehérbe öltözött baráti társaságok és családok vettek részt a különleges rendezvényen, amely a szórakozáson túl jótékonysági célokat is szolgált. 

Fehér Vacsora
Fehér ruhába öltözött baráti társaságok vették birtokba a Conselve teret, ahol augusztus 24-én Fehér Vacsora estet tartottak 
Fotó: Pesti József

Hátrányos helyzetű gyermekek tanévkezdését támogatta az első Fehér Vacsora

A szervezők és a nyáresti batyus parti vendégei a Jászberényi Család- és Gyermekjóléti Központnak gyűjtöttek tanszereket. A felajánlott füzetekből, ceruzákból, tollakból, radírokból és egyéb kellékekből a gyermekjóléti központ munkatársai készítenek tanszercsomagokat a hátrányos helyzetű gyermekeknek. A rendezvényen a hangulatos zenéről az Ivnair zenekar gondoskodott. Augusztus 31-én, szombaton 14 órától 18 óráig Nyárzáró Gyerekmurira készül a Dream Team a Conselve Parkban, ahol limonádé, édes finomságok, arcfestés, csillámtetkó, homokfestés, színező, dekupázsolás, babasarok, kültéri játékok, homokozó zsákbamacska és az Óperenciás Együttes vidám koncertje várja a kicsiket és a nagyokat. A mulatságon folytatódik a tanszergyűjtés a Jászberényi Család- és Gyermekjóléti Központnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában