elkülönítették őket

2020.09.05. 09:44

A Paksi FC több játékosa is megfertőződött a koronavírussal

A klub közleményben jelentette be, hogy több játékosának is pozitív lett a koronavírus tesztje.

Paks, 2020. augusztus 15. A Paksi FC új, 6163 férõhelyes, Fehérvári úti stadionja az ünnepélyes átadás napján, 2020. augusztus 15. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

„Klubunk ezúton értesíti a szurkolóit és a közvéleményt, hogy a 2020. szeptember 4-re tervezett Szentlőrinc elleni felkészülési mérkőzésünk pozitív COVID-19 teszteredmények miatt maradt el. A találkozó előtt, csütörtökön az előírtaknak megfelelően végeztünk szűrést játékosainkon és a csapat tágabb környezetében. A péntek reggeli eredmények azonban sajnos több labdarúgónknál pozitivitást mutattak, így az edzőmeccs azonnal törlésre került, valamint a személyek a járványügyi előírásoknak maximálisan eleget téve elkülönítésre kerültek” – olvasható a klub honlapján.

Augusztus közepén a Puskás Akadémia nyolc játékosa fertőződött meg, a csapat az első két mérkőzését nem is játszotta le a bajnokságban. Az MLSZ azóta hozott egy határozatot, amely szerint minden klub csak egyszer halaszthat a koronavírus miatt – írja a Magyar Nemzet.

A Paks a következő fordulóban szeptember 11-én a Ferencváros vendége a sorsolás szerint.

Borítókép: A Paksi FC új, 6163 férőhelyes, Fehérvári úti stadionja

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!