Labdarúgó EB 2024

2024.06.19. 21:00

EB Falu: több százan szurkoltak együtt a magyar válogatottért Jászberényben – galériával és videóval

A labdarúgó Európa-bajnokság kezdete óta szurkolói zónává vált a Székely Mihály Szabadtéri Színpad. Kedden is megtelt az EB Falu. Fantasztikus hangulatban több százan izgulták végig a Németország elleni meccset.

Illés Anita

Megnyitotta kapuját az EB Falu június 15-én Jászberényben, a Székely Mihály Szabadtéri Színpad területén. Kedden este is rengeteg fociimádó szurkolt együtt a magyar válogatott sikeréért a Németország elleni mérkőzésen. 

EB Falu
Szurkolóktól volt hangos a Székely Mihály Szabadtéri Színpad területe. Kedden is megtelt az EB Falu. 
Fotó: Pesti József

Mindenki előtt nyitva áll az EB Falu kapuja, nem kell belépőt fizetni 

A focidrukkerek óriás kivetítőn követhették végig az EB második magyar meccsét, mely sajnos nem a nemzeti tizenegy győzelmét hozta. Németország nyert 2-0-ra. Az EB Falu mindenki előtt nyitva áll, ahol igazi közösségi élmény a szurkolás. Minden magyar mérkőzést és az adott napon játszott meccseket közvetítik. Fontos információ, hogy ingyenes a belépés. Az elkövetkezendő hetekben jó társaság, fesztivál hangulat, hideg csapolt sör, fröccs, finom falatok és izgalmas mérkőzések várják a foci rajongókat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!