LABDARÚGÁS

2017.08.15. 12:09

Döntetlennel debütált az NB III.-ban a Tiszafüred legénysége

 Vasárnap este ért véget a Tiszafüred találkozója. A Csillag László irányította NB III.-as újonc csapat cseppet sem tűnt megilletődöttnek a tavalyi negyedik helyezett „kis-MTK-val” szemben, sőt helyenként igencsak tetszetős játékot produkálva, megérdemelten tartott otthon a háromból egy pontot.

Székelynél jó helyen van a labda

TISZAFÜRED – MTK II: 1–1 (1–1)

Tiszafüred, 500 néző. V.: Szigetvári Márk.

Tiszafüred: GERHÁT D. – Vincze, SEBE, KALÓZ, SZÖVETES – Székely, Bogár (Benedek, 68.), Papp N., Pesti (Bozsó, 85.) – Tóth T. – BOROS. Vezetőedző: Csillag László.

MTK II: Demjén – Nagy M., NAGY ZS., Sziklási, FORGÁCS P. – Szabó Á., Palincsár (Varju, 73.) – SCHRAMMEL (Lamperth, 75.), Szuhodovszki, SZABÓ D. (Tóth Z., 40.) – Szerencsi.

Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Boros János révén már az ötödik percben megszerezte a vezetést a Tiszafüred, amely a folytatásban sem vett vissza lendületéből. Csakhogy a mérkőzés előrehaladtával a fővárosi csapat is kezdett éledezni, ami több veszélyes, kapura tartó lövésben csúcsosodott ki.

Mígnem az első játékrész utolsó pillanataiban az egyenlítés is összejött nekik: egy szabadrúgást követő lecsorgó labdát Nagy Zsombor bombázott elemi erővel a házigazdák hálójába.

A fordulást követően mindkét térfélen akadtak ziccerek, ám a győztes találatot egyik félnek sem sikerült bevinnie,

így pontosztozkodással zárult a találkozó.

Gólszerzők: Boros (5.), ill. Nagy Zs. (45.).

Csillag László: – Jó iramú mérkőzés volt, az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk. Köszönjük a szurkolók lelkes biztatását!

Pölöskei Gábor: – Fontos meccsen igazságos döntetlen született.

Székelynél jó helyen van a labda

A vasárnapi játéknap másik összecsapásán a Pest­erzsébet (ESMTK) hazai környezetben 2–0-ra legyőzte a Diósgyőr II-t.

Szolnok megyei rangadóval folytatódik a bajnokság szombaton. A nyitókörben a Gyöngyös ellen – Mile Krisztián duplájával – az utolsó percben pontot mentő Jászberényi FC legénysége 17.30-kor a Tiszafüredet látja vendégül.

P. Gy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!