Bajnokok Ligája

2020.12.02. 23:27

Élesedett a helyzet Gulácsiék csoportjában, továbbjutott a Dortmund

A legutóbb döntős Paris Saint-Germain idegenben 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.

Ezzel úgy alakult a H csoport állása, hogy az angol, a francia és a szerdai játéknapon korábban a Basaksehir ellen Törökországban győztes Leipzig – Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese – is kilencpontos az utolsó kör előtt. A jövő héten a PSG a törököket fogadja, a lipcseiek pedig az MU-val játszanak otthon.

Az F csoportban Borussia Dortmund-SS Lazio rangadót rendeztek, és az 1-1-es döntetlennel annyi dőlt el, hogy a német csapat mindenképpen nyolcaddöntős, a Lazio és a Club Brugge pedig egymással küzd meg a másik továbbjutó helyért.

Az E jelű kvartettben lényegi kérdés már nem volt, a Chelsea és a Sevilla egy körrel korábban biztosította továbbjutását, a szerdai, spanyolországi találkozón pedig a londoni csapat győzött Olivier Giroud négy góljával, ezzel csoportelsőként kerül a legjobb 16 közé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!