COVID-19

2020.09.03. 21:20

Koronavírusos beteg volt a karcagi kórházban

A hírrel kapcsolatban az alábbi hivatalos tájékoztatást adta ki Nagyné László Erzsébet, a karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatója a kórház közösségi oldalán.

– Ezúton hivatalosan tájékoztatom az érdeklődőket, hogy a Kátai Gábor Kórházból 2020. augusztus 29-én délelőtt egy, az állapotjavulását követően az érintett szociális intézménybe visszaszállítandó betegnek a kórház elhagyását megelőzően végzett COVID-19 tesztje pozitív lett.

– A beteggel a kórházi tartózkodása alatt kontaktusba lépett személyekkel szükséges járványügyi, valamint a higiéniai intézkedéseket az Intézmény a jogszabályi előírásoknak megfelelően megtette.

– A beteget az OMSZ 2020. augusztus 29-én délelőtt a Dél-pesti Centrumkórházba szállította. A beteggel kontaktusba lépett dolgozók jelenleg házi karanténban vannak, de valamennyiük első COVID-19 tesztje negatív – áll a tájékoztatóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában