tragédia

2020.12.30. 14:00

Holtan találtak rá az eltűnt jászberényi asszonyra

Sajnos hiába a nagy erőkkel folytatott kutatás, az eltűnt asszonynak csak a holttestét találták meg.

Munkatársainktól

Forrás: Archív/Beküldött fotó

Mint azt korábban megírtuk, a depresszióval küzdő, gyógyszeres kezelés alatt álló asszony öngyilkossági szándékkal hagyta el jászberényi otthonát. A negyvenkilenc éves nő bordó kerékpárral indult útnak, miután hátrahagyott egy búcsúlevelet a szeretteinek.

A rendőrség mellett családtagok, a jászberényi mentőkutyások és önkéntesek napokig keresték az eltűnt személyt. A terepi kutatás azonban nem hozta meg a várt eredményt, további támpontokat nem találtak, ezért felfüggesztették a szervezett keresést.

Bálint F. Leventétől, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a Jászberényi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytatott a nő eltűnése ügyében. A keresett személy holttestét kedden találták meg Jászberény külterületén. A rendőrség bűncselekményre utaló körülményt nem állapított meg, ezért közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában