Közélet

2012.03.31. 10:36

Javaslatot tehetnek az intézmények elnevezésére

A lakosság bevonásával szeretnék elnevezni a helyi orvosi rendelőt és a Művelődési Ház és Könyvtár épületét Fegyverneken.

Szoljon.hu

Ennek érdekében magánszemélyek és civil szervezetek tehetnek javaslatokat az önkormányzatnál. A javaslattétellel a településvezetés célja az, hogy az intézmények számára egy, az ott már működő magas szakmai színvonalú munkát tükröző elnevezést találjon.

Az orvosi rendelő uniós forrásból újult meg, 2010-ben adták át az épületet, mely méltó helyet biztosít a színvonalas munkához. A művelődési házban is összetett és kiemelkedő tevékenység zajlik, az intézmény nagy múlttal és hagyományokkal rendelkezik, s több szakterületet fogad be.

Hogy mi lesz a két épület neve, a közeljövőben tehát kiderül. A javaslatokat — melyek a feltételeknek megfelelnek — a májusi testületi ülésen értékelik és ott döntenek a nyertes javaslattevő személyéről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!