itt a vége

2018.01.06. 11:17

Hosszú Katinka nem akar békülni a férjével

A környezetéből származó információk szerint egyre nehezebben tűrte Shane viselkedését, be­szólásait, mivel vele sem bánt kesztyűs kézzel.

Koppenhga, 2017. december 15. Hossz Katinka, miutn megnyerte a koppenhgai rvidplys sz Eurpa-bajnoksg ni 100 mteres vegyesszsnak dntjt 2017. december 15-n. (MTI/EPA/Lars Mller)

Fotó: LARS MÖLLER

Állítólag Shane Tusup békülni akar, de sajtóértesülések szerint Hosszú Katinka már edzeni sem akar vele, nemhogy visszaköltözni. Tusup egyedül él bérelt budai lakásukban. Reggel egyedül ül be az autójába, megy a Duna Arénába, egyedül tartja az edzéseket. Katinka sehol. Habár már vizes edzéseket kellene végeznie, uszodába nem jár.

„Korábban is ritkán láttuk őket, de ha mégis, Katinka Audijába szálltak be. Az úszónőt és a kocsiját azonban már hetek óta nem látjuk. Férjével viszont össze-összefutunk”

-mondta a Borsnak egy szomszéd a ház előtt, ahol ott parkolt Tusup autója.

Egyedül jár haza közös albérletükbe Shane Tusup

Úgy értesültek az újság munkatársai, hogy Katinka másfél hónapja költözött el. Novemberben edző-férje, Shane Tusup a bajai Halászlé Kupán újabb botrányt csapott, alpári stílusban üvöltözött azzal a Pass Ferenccel, aki a háromszoros olimpiai bajnok nevelőedzője. Katinka nagyon sze­reti. Lehet, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban. A környezetéből származó információk szerint egyre nehezebben tűrte Shane viselkedését, be­szólásait, mivel vele sem bánt kesztyűs kézzel.

„Sajnos a feszültséget egyre jobban érezni lehetett közöttük. Az sem segített, hogy otthon is folytatódott minden”

– tette hozzá a lapnak egy a párral szoros kapcsolatot ápoló informátor. Hozzátette, nem jött harmadik fél a képbe. Egyszerűen Katinka besokallt. Eljutott arra a szintre, ahonnan nincs tovább. Máskülönben Katinka nem utazott volna el kettesben edzőtársával, Dudás Dániellel Miamiba.

Földházi Dávid röviden, de tömören kommentálta a sajtóértesüléseket:

„Úgy éreztem, a Katinka és Shane közötti problémák hátráltatnak a felkészülésemben, ezért igazoltam el az Iron Aquaticstól. Ám abban biztos vagyok, nem harmadik fél miatt szakítottak ”

- szögezte le a Borsnak az úszó, aki Dunaharasztin folytatja.

Borítókép: MTI/EPA/Lars Möller, Fotó: MTI / Kovács Anikó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!