Labdarúgás

20 órája

Továbbra is veretlen a Tiszafüred női csapata – galériával

Vármegyénk női felnőtt bajnokságában az öt fordulós alapszakasz második körében ezúttal Tószegen gyűltek össze az együttesek.

Kiss Ádám

Mindkét meccsét megnyerte a házigazda Tószeg és a Tiszafüred női csapata a felnőtt bajnokság I. csoportjának második fordulójában. Előbbi a Kunmadarast (15–0) és közvetlen riválisát, a Fegyverneket győzte le (2–0), a Füred pedig az Abádszalók (1–0) és a Karcag ellen diadalmaskodott (2–0) úgy, hogy Herczeg Ira szerezte a Tisza-tó-partiak mindhárom gólját.

tiszafüred női bajnokság
A kék mezes Tiszafüred női csapata nyerte a szomszédvárak csatáját a Karcag ellen
Fotó: Mészáros János

 

A második meccsén a Fegyvernek 4–0-ra legyőzte az Abádszalókot, a Karcag pedig a Kunmadaras ellen nyert 4–1-re.

A góllövőlistát továbbra is a tószegi Balogh Blanka vezeti, aki múlt heti hat találata után ezúttal is hatszor zörgette meg a hálót.

A november eleji záróforduló után a csoport első három helyezettje a felsőházba jut, a többi csapat pedig az alsóházban folytatja a küzdelmeket tavasszal.

A folytatásban az I. csoport Abádszalókon játszik 10.12-én szombaton 10 órától, a II. csoport csapatai pedig Tiszaföldváron mérkőznek ugyanekkor.

A forduló eredményei

Tószeg–Kunmadaras 15–0, Abádszalók–Fegyvernek 0–4, TVSE–Abádszalók 1–0, Karcag–Kunmadaras 4–1, Karcag–TVSE 0–2, Fegyvernek–Tószeg 0–2.

Az I. csoport állása:

  1. Tiszafüred 12 pont,
  2. Tószeg 9,
  3. Fegyvernek 9,
  4. Karcag 3,
  5. Abádszalók 3,
  6. Kunmadaras 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában