Futsal

3 órája

Értékes pontokat szerzett a Tiszaföldvár futsal csapata

A tavaly még az NB I.-ben érdekelt Maglód látta vendégül a Tiszaföldvár csapatát a férfi futsal-bajnokság másodosztályában, Bozsó László csapata pedig remekül vette az akadályt, 3–1-re nyert a Pest vármegyeiek ellen.

Kiss Ádám

Az előző bajnoki mérkőzése nem indult könnyedén a Tiszaföldvár futsal csapatának, ezúttal azonban az utazás és a mérkőzés is sima volt, köszönhetően a csapat stabil védekezésének.

Tiszaföldvár futsal
Megszerezte második győzelmét a Tiszaföldvár futsal csapata
Forrás: Tiszaföldvár SE

Maglódi SC–Tiszaföldvár SE 1–3 (0–3)

Tiszaföldvár: Gerhát – Ficsor, Székely, Balla, Hevesi-Tóth. Cserék: Sándor B. (kapus), Volyák, Sipos M., Vincze P., Pintér V., Benedek Zs., Kasik. Játékosedző: Bozsó László.

Gólszerzők: Seregy Tamás (1. – öngól), Pintér V. (13.), Hevesi-Tóth (14.).  

Már az első percben megszerezte a vezetést a TiSE egy öngóllal, majd a félidő derekán Pintér Viktor és Hevesi-Tóth Tamás is betalált egy perc különbséggel. A fordulás után is fegyelmezetten védekezett a vendégcsapat, így a Maglód erejéből csak a szépítésre futotta. 

Bozsó László: – Óvatosabb játékkal léptünk pályára, a stabil védekezésre helyeztük a hangsúlyt. A vezetés megszerzése után is erre és a gyors kontrákra építettünk, aminek meg is lett az eredménye. Magabiztos előnyre tettünk szert, amit nem engedtünk ki a kezünkből és értékes pontokat szereztünk. Ismét jól teljesítettünk csapatként.

A csapat a következő mérkézést 10.07-én, hétfőn 19 órakor játssza a Homoki Általános Iskola felújított sportcsarnokában.

A Tiszaföldvár futsal csapatának korábbi eredményei

ESC-DKV Industry Kft.–Tiszaföldvár SE 2–2

Nyírség FC–Tiszaföldvár SE 7–8

Következő mérkőzés:

Tiszaföldvár SE–MEAFC-Miskolc, 19.00.

Az NB II.-es bajnokság állása

  1. Csenger 9 pont,
  2. Tiszaföldvár 7,
  3. Kincsem Lovaspark Futsal 6,
  4. Kazincbarcika 6
  5. Dunakeszi 4,
  6. ESC-DKV Industry Kft. 4,
  7. Nyírség 3,
  8. Maglód 3,
  9. NNC Frogs Futsal Club 1,
  10. Miskolc 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában