Labdarúgás

2 órája

Súlyos vereséget szenvedett a Martfű Szegeden

Nyáron egy felkészülési mérkőzésen már megmérkőzött a csoport egyik újoncával a Martfű együttese, akkor Szegeden a csongrádiak diadalmaskodtak. A bajnokságban kilenc forduló elteltével közel azonos pontszámmal állt a két csapat, egy esetleges vendég siker helycserét is jelentett volna a táblázaton.

Jegesi László

A kiállításokkal tarkított mérkőzésen a Martfű képtelen volt elkerülni a súlyos vereséget, pedig közel húsz percig még emberelőnyben is játszhatott. Enervált játékuk egyenes következménye volt ez az eredmény.

szeged martfű
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Szegedi VSE-G-Falc KFT.–Martfűi LSE 4–0 (2–0)

Szeged, Vasutas Sporttelep, 100 néző, vezette: Nagy Attila László (Végh M., Mózsa Á.)

Martfű: Sándor B. – Draskóczi, Asztalos, Székely D., Vincze P. (Kasik, a szünetben) – Lakatos (Mészáros Gy., 58.), Ficsor (Kriska, a szünetben) – Prozlik (Kinyig, 58.), Balla, Méhesi (Laczkó, a szünetben) – Desnica. Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Beretka (19., 46. – a második tizenegyesből), Albert (55.), Lévai (74.)

Kiállítva: Kéri (24.), ill. Asztalos (42.)

Végül nem tudott előzni a tabellán a Martfű, mert a mérkőzés folyamán enerváltan futballozott. Pedig egy gólos hátrányban húsz percig emberelőnyben is játszhatott, de nem tudott élni a lehetőséggel. Az első játékrész végén Asztalos Dávid is a kiállítás sorsára jutott, a hazaiak viszont egy tizenegyesgóllal zárták a félidőt.

A folytatásban hármat is cserélt a vendégek edzője, de ez sem változtatott különösebben a játék képén, a Szeged hamar növelte előnyét (3-0), ami nagyban meghatározta a mérkőzés további menetét. A pályaválasztó gyakorlatilag kihasználta a lehetőségeit, míg ellenfele nem tudott élni azokkal.

Koncz Zsolt: Eljött az idő, hogy összekapaszkodjunk mindnyájan, egymást segítsük, de higgadtnak kell maradnunk. Jövőhéten a BKV Előre ellen csak a győzelem lesz elfogadható eredmény.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában