Futsal

1 órája

Gajzágó Flóra is bekerült a futsalválogatott keretébe

Hétvégén még edzőmérkőzésen lépett pályára a magyar női futsalválogatott, szerdától viszont már világbajnoki selejtezőn méretik meg magukat a mieink. A nemzeti csapat keretébe Gajzágó Flóra is bekerült, aki három gólban is főszerepet vállalt a szombati felkészülési meccsen.

Kovács Levente

Szerdán kezdődik a magyar válogatott számára az első női futsal-világbajnokság selejtezője. A mieink előbb szerdán Norvégiával, majd csütörtökön Fehéroroszországgal, szombaton pedig Bosznia-Hercegovinával találkoznak. Az európai csapatokat hat csoportba osztották, az első helyezettek pedig bejutnak a rájátszásba, ahol Portugália és Spanyolország csatlakozik a mezőnyhöz. Az elitkör nyolc csapatát újabb két csoportra osztják, ahol az első két-két helyezett jut ki a vb-re. A magyar női futsalválogatott keretébe pedig helyet kapott a szolnoki Gajzágó Flóra is.

Gajzágó Flóra, női futsalválogatott, Gajzágó Flóra futsal
Gajzágó Flóra (jobbra) egy gólt és két asszisztot szerzett a Szlovákia elleni felkészülési mérkőzésen
Fotó: mlsz.hu

Nemzeti csapatunk szombaton a selejtező előtt még egy edzőmeccsen szerepelt, melyen egy góllal és két gólpasszal járult hozzá Gajzágó Flóra futsalválogatottunk 6–0-s sikeréhez Szlovákia ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában