Magánlaksértés

1 órája

Felújítás alatt álló ingatlanokat fosztott ki a jászberényi férfi

Kimondottan felújítás alatt álló ingatlanokat vett célba egy jászberényi férfi. Több ilyen házba tört be és lopott azokból mindenfélét.... A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

Rimóczi Ágnes

A jászberényi rendőrök elfogtak egy helyi férfit, aki főleg felújítás alatt álló ingatlanokba tört be. Most őrizetbe vették az elkövetőt.

Forrás:  Police.hu


Az elmúlt három hét alatt több, átalakítás alatt lévő jászberényi ingatlanba hatolt be ismeretlen, és a házakból elektromos kéziszerszámokat, háztartási cikkeket és kerékpárt vitt el. Több esetben a lopás kísérleti szakban maradt– számolt be a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint megtudtuk: a rendőrök a bejelentéseket követően adatot gyűjtöttek, több tanút kihallgattak és kamerafelvételeket elemeztek. – A bűncselekmények feltételezett elkövetőjét október 14-én állították elő a Jászberényi Rendőrkapitányságra. Ruhájában találtak egy mobiltelefont, melyet pár napja egy vendéglátóhely pultjáról emelt el a férfi – tették hozzá a rendőrség illetékesei.

A nyomozók a 26 éves helyi gyanúsítottat hatrendbeli lopás és kétrendbeli magánlaksértés miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában