Emlékülés

3 órája

Köszönetet mondtak a dunai árvíznél védekező közép-tiszai vízügyeseknek

A közelmúltban Szolnokon a vármegyeházán köszöntötték a Dunánál védekező közép-tiszai vízügyeseket. Méltatták munkájukat és elismerték példaértékű hozzáállásukat ismerték el.

Rimóczi Ágnes

A dunai árvízi védekezésben közreműködőket köszöntötték Szolnokon a vármegyeházán

Forrás: Kötivízig

A dunai árvízi védekezésben közreműködőket köszöntötték a minap Szolnokon a vármegyeháza dísztermében rendezett emlékülésen. 

arvizi-vedekezesben-kozremukodoket-koszontottek-szolnok
A dunai árvízi védekezésben közreműködőket köszöntötték Szolnokon a vármegyeházán
Forrás: Kötivízig

– Az eseményen beszédet mondott Rentz Tamás, az Energiaügyi Minisztérium vízgazdálkodásért felelős helyettes államtitkára, Szalay Ferenc, a Fidesz választókerületi elnöke, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke és dr. Bali Tamás dandártábornok, a Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár parancsnoka. Valamennyien méltatták a jászkunsági vízügyes szakemberek hozzáértését és tapasztalatát – számolt be a Kötivízig. Az eseményen az igazgatóság dunai és lajtai árvízvédekezésben játszott konkrét szerepéről Lovas Attila, az igazgatóság vezetője számolt be.
Ahogy korábban hírportálunkon is megírtuk: a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 161 dolgozója működött közre szeptember második felében a dunai és a lajtai árvízi védekezésben. A tiszai vízügyes kollégák segítségére, szakmai tudására és tapasztalatára tucatnyi helyszínen volt szükség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában