Labdarúgás

2024.09.10. 07:02

A Püspöki nyerte az újoncok harcát, többen is javítottak az első körhöz képest a vármegye II.-ben – galériával

A vármegye II. második fordulójában hazai környezetben tudott győzni a Jászárokszállás, a Jászalsószentgyörgy és a Tiszapüspöki is, utóbbi ráadásul egy másik feljutóval, a Zagyvarékassal szemben nyert. A Besenyszög Kunhegyesen, a Tiszaszőlős Túrkevén, az Abádszalók pedig Boldogházán aratott sikert, míg a Kunmadaras és az Újszász osztozott a pontokon.

Szoljon.hu

Csak három csapat tudta otthon tartani a pontokat a vármegye II.-ben hétvégén. Az újoncok közül a Tiszapüspöki és a Tiszaszőlős is hibátlan két forduló után, míg a Fegyvernek, a Boldogháza és a Túrkeve is nullapontos egyelőre.

Tóth Arnoldék (narancs mezben) nem tudták megállítani a szentgyörgyieket és kétgólos vereséget szenvedtek a vármegye II. második fordulójában
Fotó: Pesti József

Kunhegyes–Besenyszög 1–3 (1–1)

Kunhegyes, 150 néző.

Vezette: Tóth Kristóf.

Kunhegyes: Csík – Molnár M. (Kiss A., 76.), FÁBIÁN G. (Szabó D., 87.), Tyukodi A., DOBOS, Imre Z., Kocsis T., Rózsa S., Csörögi, TYUKODI M., HÁZI (Tyukodi N., 71.). Edző: Rózsa István.

Besenyszög: Bezzeg  – Tóth K., Berényi, Gilszki, Virág, Nyeső, Baga (Kozma, 65.), Berki, Csajbók G., Kósa (Zsidai, 60.), Babita (Csajbók R., 66.). Edző: Zsidai István.

Gólszerzők: Házi M. (44.), ill. Baga (25.), Nyeső (89.), Virág (90+3.).

A hazai csapat az első perctől irányította a mérkőzést, egészen a végéig rengeteg helyzetet és lehetőséget alakított ki, amivel nem tudott élni, és így a vendégcsapat örülhetett a győzelemnek.

Rózsa István: – Aki látta a mérkőzést, nem gondolta volna, hogy nem szerzünk pontot ezen a találkozón. Egy egyes állásnál több lehetőségünk is  volt eldönteni a mérkőzést, és ugyebár ilyenkor szokott jönni a futball törvénye, ami ismét beigazolódott. Bosszús a vereség nagyon ilyen formában.

Zsidai István: – Sütögettük, sütögettük a szalonnát, végül a miénk pirult szebben. Gratulálok a csapatomnak. További sok sikert a hazai együttesnek.

Tudósított: Rózsa István

Jászárokszállás–Fegyvernek 2–1 (1–0)

Jászárokszállás, 100 néző.

Vezette: Túró Kálmán.

Jászárokszállás: Kádár – POLYÁK, ÖRDÖG, HORNYÁK, FARKAS M., Rédei (MAJOR L., 73.), Susányi (Ivony, 66.) (Major Zs., 84.), Csikós T., CZUCZOR (Bordás, 90.), ÉLIÁS, Kovács T. Megbízott edző: Csikós Tamás.

Fegyvernek: SEBESTYÉN J. – Márton P., Szász, Szabó M., Simon G., Domán, Bohács M., Náhóczki (Nagy D., 89.), Karikó (Fehér L., 73.), Molnár Zs. (Pápai, 55.), Budai. Edző: Erdei Gábor.

Gólszerzők: Rédei (42.), Csikós T. (88.), ill. Domán (49.).

Nagyot küzdött mindkét csapat, a hazaiak akarata nagyobb volt és megérdemelten nyertek.

Csikós Tamás: – Ha ilyen szívvel és akarattal tudunk játszani hazai pályán, akkor „minden meccsünket rendezzük itthon”. Hálás köszönet a szurkolóinknak a nagyszerű biztatásért, nélkülük nem sikerült volna ez a győzelem.

Erdei Gábor: – Olyan volt a játék, mintha elfelejtettünk volna futballozni, szégyellem magam a teljesítményünk miatt. Gratulálok a hazai csapatnak.

Tudósított: Kiss Jenő

Tiszapüspöki–Zagyvarékas 6–2 (4–0)

Tiszapüspöki, 150 néző.

Vezette: Sütő Zsolt.

Tiszapüspöki: Farkas Á. – PINTÉR I., SURI, Ferge (Nagy A., 61.), KUTUS, Lukács R. (Lukács D., 84.), Rupa, ID. SZEDLÁK Z. (Kohári, 78.), Angyal (Simon O., 88.), IFJ. SZEDLÁK Z., Pintér II. I. Edző: Lukács Kálmán.

Zagyvarékas: Csák (Rácz D., 36.) – Lesták, Pető, Major, Czibak, Kanalas, Ábel P., Czékus (Szabó D., 71.), Végh B., Lengyel A., Suki. Edző: Ábel Péter.

Gólszerzők: id. Szedlák Z. (5., 11., 77.), Lukács R. (35.), Kutus (38.), Nagy A. (87.), ill. Ábel P. (52.), Végh B. (58.).

Gyönyörű futballidőben, sok néző előtt közönségszórakoztató mérkőzésen megérdemelten győzött a hazai csapat.

Lukács Kálmán: – Látszik az edzésmunka, kezdjük elkapni a fonalat, ha így haladunk tovább ezen az úton, akkor újra tényezők leszünk a megyében.

Ábel Péter: – Az első félidei U7-es játékunk a második félidőre U13-asra fejlődött, így csak hat gólt kaptunk.

Tudósított: Lukács Kálmán

Túrkeve–Tiszaszőlős 1–4 (1–1)

Túrkeve, 70 néző.

Vezette: Gönczi Pál.

Túrkeve: Gulyás G. – Bálint Z. (Fésűs-Farkas R., 62.), Ferenczik, Rapi, Rupa (Szőke K., 36.), Suszter, Csőke, Varga K. (Fésűs-Farkas A., 87.), Molnár T., Tóth A. Györfi. Edző: Jandó Ferenc.

Tiszaszőlős: Szilágyi – Szabó I. (Jónás, a szünetben), VARGA Z., Muliter T., PÉKÓ, FARKAS M., Muliter L., CZINEGE, Soltész (Tóbis, 85.), Muliter Z., Báder. Edző: Szabó István.

Gólszerzők: Ferenczik (39.), ill. Pékó (43.), Varga Z. (51.), Czinege (83.), Jónás (89.)

Kiállítva: Ferenczik (76.), Jandó (70. – vezetőedző).

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második elején viszont a hazaiak az öltözőben maradtak, így a vendégek kerültek előnybe. A hazaiak mindent megpróbáltak, hogy legalább az egyik pontot otthon tartsák, csak helyzetekig jutottak a vendégek, viszont a végén eldöntötték a három pont sorsát.

Szabó István: – Gyenge kezdés után sikerült tempót váltanunk, és a második félidőben a helyzeteket is gólra tudtuk váltani. Bár nem volt könnyű, mi maradtunk higgadtak végig a meccsen, és ez hozta meg a sikert. Gratulálok a csapatnak.

Tudósított: Fekete Tamás

Jászalsószentgyörgy–Tiszajenő 2–0 (2–0)

Jászalsószentgyörgy, 100 néző.

Vezette: Kovács Ferenc.

Jászalsószentgyörgy: TÓTH CS. – Farkas I., TÓTH G., Lázár (Thallmayer, 41.), Szabó Z., Serfőző (Fogler, 90.), Fekete T. (Kovács K., 78.), Bathó, Kónya (Fajka D., 65.), Kobela, Fajka Á. (Gazsi, 80.). Edző: Ronyecz Imre.

Tiszajenő: Mészáros L. – Szőke J. (Magony, 74.), Hegyi Z. (Nyuli B., 74.), Lakatos P., Tóth A., Nyuli R., Polgár, Radics (Kozák, a szünetben), Jágri, Terjéki, Tóth A. (Márton P., 85.). Edző: Márton Péter.

Gólszerzők: Serfőző (28.), Fekete T. (32.).

Kiállítva: Kozák (57.)

A hazai csapat jól kezdte a mérkőzést, és az ivószünet utáni gyors két góljával otthon tartotta a három pontot.

Ronyecz Imre: – A legutóbbi hibáinkat javítva egy magabiztos győzelmet arattunk a szimpatikus Tiszajenő csapata ellen.

Márton Péter: – Játékban két egyenrangú csapat mérkőzését láthattuk, sajnos az első félidőben, az első gól előtti kétes leshelyzet, és az utána lévő rövidzárlatunk döntőnek bizonyult a mérkőzésen. A második félidőben tíz emberre fogyatkoztunk, de így is hazaiak kapusának kellet bravúrokat bemutatnia.

Tudósított: Koczka László

Kunmadaras–Újszász 2–2 (1–2)

Kunmadaras, 100 néző.

Vezette: Járdán Lajos.

Kunmadaras: Papp J. –Rózsa S. (Kelemen Zs., 29.), Szívós, Penti, Katona, Rózsa S., Lázók A., Burai, SZABÓ J., Tóth K. (Szendrei, a szünetben), Botos. Edző: Rózsa István.

Újszász: Gera – CSOBAI, KÁLÓ L., Káló G., Nagy S., Virág, SZARVÁK, Kanalas (Berkó, 90.), Mondok, Szűcs, Farkas L. (ÁCS, 55.). Edző: Szűcs József.

Gólszerzők: Katona (14.), Szívós (90+1.), ill. Kanalas (13.), Nagy S. (41.).

Gyenge iramú meccsen igazságos pontosztozkodás született.

Rózsa István: – Gyenge játékkal egy jól védekező csapat ellen igazságos döntetlent értünk el.

Szűcs József: – Igazságos döntetlen született, a helyzetek alapján talán nyerhettünk volna, az utolsó percben bekapott gól miatt kettő pontot otthagytunk Kunmadarason. A harcossággal százszázalékosan meg vagyok elégedve, ha ezt a hozzáállást folytatjuk, akkor ez a csapat még sok mindenre lesz képes. Szarvák Krisztián vezetésével az egész csapot kiemelném.

Tudósított: Rózsa István

Jászboldogháza–Abádszalók 0–3 (0–0)

Jászboldogháza, 30 néző.

Vezette: Jancsó Ferenc.

Jászboldogháza: Pádár – Gömöri, Káposztás, Racs (Halmai, 67.), Tóth B. (Gergi, 30.), Tóth E., Kisnémeth (Nagy M., 75.), Bíró O. (Józsa, 83.), Nagy N., Nagy M., Farkas L. (Elek I., 90+1.). Edző: Bodor Máté.

Abádszalók: Varga V. – Csukodi Gy., HALAS M., Farkas D. (Dányi, 50.), OLÁH L., JUHÁSZ A., HORVÁTH SZ., Halas A. (Gál G., 67.), Varga S., Havellant (Fakas J., 50.), Szóládi (Borsos, 67.). Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Horváth Sz. (61., 89.), Juhász A. (62.).

A végig támadó hazai csapat szerencsétlen gólokkal veszítette el a mérkőzést.

Bodor Máté: – Nekünk voltak helyzeteink, de egy eladott labdából gólt kaptunk és össze is estünk.

Lajos Tibor: – Reméljük, sokáig így folytatódik a tavaszunk.

Tudósított: Darók Viktor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában