Futsal

2 órája

Tizenötgólos meccsen aratott sikert a Tiszaföldvár SE

Az NB II. Keleti csoportjának második fordulójában Újfehértóra utazott a Tiszaföldvár SE, ahol egy gólzáporos mérkőzésen megszerezte első sikerét a szezonban.

Kovács Levente

Kalandosra sikerült a Tiszaföldvár SE útja, ugyanis csak pár perccel a hivatalos kezdés előtt értek oda a meccs helyszínére, így fél órával később kezdődött a mérkőzés. Emiatt kevesebb idő jutott a taktikai megbeszélésre. A Nyírség FC hamar kétgólos előnyre tett szert a találkozón, de hamar felvette a ritmust a TiSE, melynek köszönhetően sikerült gyorsan fordítani már az első játékrészben. A helyzetek alapján több góllal is nyerhetett volna Bozsó László együttese, a befejezéseknél viszont többször is hibáztak a játékosok, így az utolsó másodpercekben egy találatra feljöttek a nyírségiek, egyenlíteni viszont márt nem tudtak. A tiszazugiak pedig megszerezték első győzelmüket az idei szezonban az NB II. Keleti csoportjában.

Nyolc gólt szerezve győzött a Tiszaföldvár SE a Nyírség FC otthonában
Fotó: Pesti József/ MW-archív

Nyírség FC–Tiszaföldvár SE 7–8 (3–6)

Tiszaföldvár: Gerhát – Vincze P., Balla, Ficsor, Hevesi-Tóth. Csere: Sándor B. (kapus), Volyák, Sipos M., Benedek Zs., Bozsó, Szabó T., Polák, Kasik. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Tóth Sz. (2., 4., 14., 40. – az utolsót hatméteresből), Lakatos L. (30., 40.), Budaházi L. (37.), ill. Ficsor (6., 12.), Balla (7., 39.), Kasik (10.), Szabó T. (11.), Volyák (14., 33.).

Bozsó László: – Érződik még az idény eleji forma, szükségünk van a meccsekre, hogy felvegyük a ritmust és a taktikai dolgok is jobban működjenek. A teljesítménnyel elégedett lehetek a hosszú út miatt, de ha koncentráltabbak vagyunk a befejezéseknél, akkor akár több góllal is nyerhettünk volna, így még izgulnunk kellett az utolsó fél percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában